Sztárok

Szívszorító oka van: Károly király egyre kétségbeesettebb, látni akarja az unokáit

A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.

Vajon elássák valaha a csatabárdot?

Azóta, hogy Károly király betegsége nyilvánosságra került, Harry herceg igyekszik közelebb kerülni családjához, Katalin hercegné rákdiagnózisa pedig további ösztönzésül szolgál a családtagoknak, hogy megbékéljenek egymással. A walesi hercegi pár már jelezte a sussexiek felé, hogy látogassanak el hozzájuk a gyerekeikkel, és töltsenek néhány napot együtt, Meghan Markle azonban megmakacsolta magát, és nem hajlandó arra, hogy Archie, valamint Lilibet aaz Egyesült Királyságba utazzon. Pedig erre az uralkodó is kétségbeesetten vágyik, ami arra enged következtetni, hogy talán mégsincs olyan jó állapotban, mint ahogyan azt a hivatalos tájékoztatásban állítják. Részletek a galériában!

A 2020-as kilépésük óta Harry és Meghan csak bizonyos események miatt tért vissza az Egyesült Királyságba, és csak egyszer vitték el gyermekeiket, az egykori színésznő pedig tudatosan döntött úgy tavaly, hogy kihagyja a májusi koronázást.
Kattints a további képekért!

A walesi hercegné március végén, a közösségi médiában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak az orvosok. A legfrissebb fejlemények arra engednek következtetni, hogy súlyosbodott Katalin állapota.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.