Sztárok

Kamilla királyné lelepleződött: A testbeszéd szakértő szerint így változott meg a viselkedési az elmúlt időszakban

Kamilla királyné, ahogy a brit királyi család minden tagja, igencsak nehéz időszakon megy keresztül, bár próbálja megőrizni az összeszedettség látszatát, a testbeszéd szakértő szerint nagyon megviselik őt a történtek.

19. házassági évfordulójukat ünnepelték

Kamilla királyné is óriási csapásként érte férje, Károly betegsége, a királyt ugyanis nemrégiben rákkal diagnosztizálták. A házaspár a napokban ünnepelte 19. házassági évfordulóját, boldogságukra viszont valószínűleg jócskán rányomja a bélyeget a brit királyi családot ért csapások, betegségek. Darren Stanton, testbeszéd szakértő szerint Kamilla királyné viselkedésével a korábbi királynékat igyekszik követni. Ha kíváncsi vagy, pontosan mit is ért ez alatt a szakértő, olvass tovább!

Stanton szerint Kamilla II. Erzsébet és Anna hercegnő jellemvonásait igyekszik elsajátítani, vagyis hogy erősen és rendíthetetlenül tűrje az őt és családját ért megpróbáltatásokat. „Az, ahogy az emberekkel kapcsolatba, interakcióba lép a nyilvános megjelenések alkalmával, nagyon hasonlít II. Erzsébet egykori viselkedéséhez” – mondja a szakértő.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle úgy érzi, nincs visszaút ő és Katalin hercegné számára, a feszült viszony miatt pedig elsősorban sógornőjét hibáztatja.

Leadfotó: Getty Images, forrás: express.co.uk

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.