Curtis mindent kitalált az új Megasztárról, és a döntést is meghozta

Nagyon sokáig találgatták, hogy Curtis vajon az RTL, vagy a TV2 képernyőjén fog-e feltűnni. A rapper teljes őszinteséggel nyílt meg a témában.

Jól tudjuk, hogy Curtis sosem szokott köntörfalazni

A rapper és az RTL viszonya elég jól alakult, mivel feltűnt a The Voice-ban a Nyerő Párosban, és a Sztárboxban is. Bár azt kiemelte, hogy utóbbi műsorra nem igazán tudott felkészülni a rengeteg elfoglaltsága miatt.

Aztán jött tavaly karácsony előtt a nagy bejelentés, hogy Majka visszatér az RTL-hez. A rajongók azt hitték, hogy Majka és Curtis ismét egymás mellé kerülhetnek az X-Faktorban, de a csatorna mégsem rakta őket össze. Úgy néz ki, két dudás még mindig nem fér meg egy csárdában.

Curtis elárulta, hogy ezek után be fog-e ülni zsűriként a konkurens tévécsatornához a Megasztár zsűrijébe. A galériánkból minden kiderül!

Ma eset újabb premierrel támad a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor a Frizbi TV YouTube-csatornáján. Ebben Curtis már leleplezte az előzetesben, hogy megkereste őt a TV2.
Kattints a további képekért!

Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.