Sztárok

Szándékosan tiltják neki: ezt a ruhadarabot sosem viselheti György herceg

György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.

Nem véletlenül van így

A brit királyi család életét különféle szabályok korlátozzák, amelyek szigorú protokollt és hagyományt követnek. Ezek az előírások befolyásolják mindennapi tevékenységeiket, hiszen minden körülmények között kötelező betartani az udvari etikettet, amelyek meghatározzák, hogyan kell viselkedniük különféle helyzetekben, emellett a família tagjainak politikai nézeteket és véleményeket sem szabad nyilvánosan kifejezniük, hogy semlegesek maradjanak. Természetesen mindez a rokonság legkisebbjeire is vonatkozik, akiknek a felnőttekhez hasonlóan sok lemondással kell együtt élniük – Katalin hercegné és Vilmos herceg elsőszülött fiának, Györgynek például sosem szabad viselnie egy bizonyos ruhadarabot, nem akármilyen okból. Részletek a galériában!

Noha mindössze 10 éves, György hercegnek már most alaposan meg kellett ismernie a brit királyi család kötelezettségeit és azokat szigorú szabályokat, amelyek befolyással vannak a mindennapjaira, sőt még az öltözködésére is.
Kattints a további képekért!

György herceg sok tekintetben édesapjára, Vilmosra ütött, azonban vannak olyan tulajdonságai, készségei, illetve szokásai, melyeket egyértelműen édesanyjától, Katalintól örökölt – egy ezek közül pedig igencsak különleges.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.