Sztárok

Zac Efron mindenkit megdöbbentett: Olyan döntés mellett határozta el magát, amit korábban senki sem gondolt volna

Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit meglepett, amikor úgy döntött, hogy több időt tölt külföldön, ezzel egy ütemben pedig életmódot váltott, hogy megtalálhassa, mi is jelenti számára a valódi boldogságot.

Úgy döntött, ideje változtatni

Zac Efron életének nagy részét az Amerikai Egyesült Államokban töltötte, Hollywood szívéhez közel nőtt fel. Szülei sosem voltak kapcsolatban az szórakoztatóiparral, ő mégis nagyon fiatalon berobbant a hollywoodi csillagok közé. Színészi és énekesi pályafutása az 2000-es évek elején, az Arroyo Grande High Schoolban kezdődött, ahol egy drámatanár kulcsfontosságú szerepet játszott abban, hogy kapcsolatba kerüljön egy ügynökkel. Miután sikereket ért el a High School Musical trilógia és a Megint 17 című filmekben, drámaibb szerepekre tért át, például A legnagyobb showman és az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmekben láthattuk őt. Ez a folyamatosan növekvő filmográfiája lehetővé tette számára, hogy körülbelül 25 millió dolláros nettó vagyonra tegyen szert, és megvásároljon egy kúriát Los Felizben, Los Angelesben, 2013-ban, 7 év után viszont úgy döntött, eljött az ideje váltani - mind lakhely, mind pedig életmód szempontjából. Ha kíváncsi vagy, miért döntött így a közkedvelt színész, olvass tovább!

A 36 éves színész 2020 decemberében tette fel eladásra Los Feliz-i otthonát. Az ingatlan, egy luxuskörnyéken található, ahol rengeteg híresség lakik, emellett pedig lenyűgöző kilátást kínál üvegfalaival, teraszaival és külterével, melyek mind az odalent fekvő városra néznek. Az 5455 négyzetméteres házban öt hálószoba és öt fürdőszoba található, az első emeleten egy nappali, egy étkező, egy szakácskonyha, mely egy családi szobához kapcsolódik, és a fő hálószoba egy szpa jellegű fürdőszobával. És ez még nem minden!
Kattints a további képekért!

A mából visszatekintve hihetetlennek tűnik, de kezdetben egyáltalán nem volt kézenfekvő, hogy Connery alakítja a világ leghíresebb titkosügynökét. Mielőtt a skót világsztár képbe került volna, az ötvenes években a kor egyik legfelkapottabb színésznőjét is fontolóra vették a producerek.

Leadfotó: Getty Images, forrás: brightside.me

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.