Sztárok

Meglepő dolog derült ki G.w.M volt párjáról: ilyen pályára készült korábban

Nagy Melanie kiskorában egészen más karriert képzelt el magának, mint amivel jelenleg foglalkozik: G.w.M volt párja nemrég elmesélte, korábban milyen területen folytatott tanulmányokat.

Ismét sminkecsetet ragadott

Az elmúlt időszakban Nagy Melanie keményen dolgozott azért, hogy beteljesítse álmait, vagyis hogy műsorvezetőként dolgozhasson, valamint hogy megnyithassa saját szépségszalonját. Kitartásának köszönhetően egy átalakító műsorban tűnik fel a Dikh TV-n, ahol nemcsak műsorvezetőként, hanem sminkesként is megmutathatja tehetségét – a rendőrség napja előtt tisztelegve ezúttal egy rendőrnek tanuló hölgy megjelenését tette még elragadóbbá. „Patrícia már a középiskolát is úgy választotta, hogy az a rendőri pályára készítse fel. Igazán példaértékű az útja, ahogy helytáll, különösen roma nőként. Nagyon drukkolok neki, hogy minden vágya teljesüljön, mind a szakmai, mind a magánéletében” – mondta Nagy Melanie, akitől szintén nem állnak távol a rendvédelmi tanulmányok.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.