Sztárok

Meghant halálra rémíti, hogy mi fog történni Harryvel: a hercegnének már a gondolattól is görcsbe rándul a gyomra

Meghan Markle rettenetesen fél attól, hogy balul sülnek el a dolgok, férjének pedig nagy szenvedésben lesz része.

Nagyon aggódik

Harry herceg egyre lelkesebb azzal kapcsolatban, hogy az Egyesült Királyságba utazzon, s meglátogassa családját, azt pedig állítólag alig várja, hogy elássa a csatabárdot bátyjával, Vilmos herceggel, illetve sógornőjével, Katalin hercegnével, különösen a háromgyermekes édesanya rákbetegségének fényében. Bennfentes információk szerint azonban Meghan Markle korántsem lelkesedik az ötletért, és legszívesebben lebeszélné férjét a tervéről – szándéka hátterében pedig nem akármilyen indok áll. Az egykori színésznőt félelemmel tölti el, vajon mi vár a hercegre, ha ismét beteszi a lábát a palotába, egy bennfentes szerint pedig abban reménykedik, hogy Harry még időben meggondolja magát; részletek a galériában!

„Meghan tudja, hogy vesztes csatának néz elébe, amikor megpróbálja megakadályozni, hogy Harry felkeresse Vilmost és Katalint, hogy megpróbálja rendezni a nézeteltéréseiket, mégis úgy gondolja, nagy hibát követ el a férje” – nyilatkozta egy forrás.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle úgy érzi, nincs visszaút ő és Katalin hercegné számára, a feszült viszony miatt pedig elsősorban sógornőjét hibáztatja.

Leadfotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.