Sztárok

Sandra Bullock közel 60 éves, de még mindig éveket letagadhat a korából: csupán ennyi az Oscar-díjas színésznő titka

Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?

Példát lehet venni róla

Sandra Bullock az egyik leglenyűgözőbb hollywoodi sztár, mert nemcsak elképesztő tehetséggel rendelkezik, hanem rendkívül sokoldalú is: képes kiválóan alakítani mind a drámai, mind a komikus szerepeket, emellett rendkívül karizmatikus a kisugárzása, páratlan alakításaival pedig örökre belopta magát a közönség szívébe. Azonban azt sem lehet tőle elvitatni, hogy bájos szépséggel áldotta meg a sors, a jó genetikának köszönhetően pedig mind a mai napig igencsak fiatalos – pedig idén nyáron már a 60. születésnapját fogja ünnepelni. Az Oscar-díjas színésznőtől a különböző szerepek meg is követelik, hogy odafigyeljen az alakjára, ő azonban mindezt nem különféle csodadiétákkal képes abszolválni, hanem azzal, hogy tudatos életmódot folytat; galériánkban eláruljuk, mivel tartja magát bomba formában a híresség!

Sandra Bullock évek óta egy olyan, Los Angeles-i ebéd házhozszállító cégtől rendeli a napi menüjét, amely glutén- és cukormentes ételeket biztosít, segít az adagok szabályozásában, emellett olyan lehetőségeket kínál, mint a szabadtartású pulyka és a hormonmentes csirke.
Kattints a további képekért!

Hihetetlen, de Sandra Bullock egy cseppet sem öregedett a Beépített szépség óta; a színésznő 59 évesen is ragyog, bőre pedig szinte teljesen ránctalan, amit nem plasztikának vagy különböző szépészeti beavatkozásoknak köszönhet, hanem annak, hogy hosszú ideje ugyanazokat a szépségtrükköket követi.

Leadfotó: Tim P. Whitby/Tim P. Whitby/Getty Images

Forrás: POPSUGAR

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2007-ben elhunyt magyar színészkiválóság, Szakácsi Sándor nemzedéke egyik legfényesebben ragyogó csillaga volt. Merengő, önmarcangoló alkatnak tartották, akivel sokszor nehéz volt szót érteni,...
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.