Sztárok

Zendaya őszintén vallott - Sokkal nehezebb a gyermekként befutott színészek élete, mint azt valaha is gondoltuk volna

Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már világszerte ismert Zendaya pályája is, aki őszintén mesélt arról, milyen hatással is van életére, hogy már gyermekkorában is színészettel foglalkozott.

Nem volt mindig könnyű

Zendaya nevét ma már szinte mindenki ismeri, legutóbb a Dűne című filmben láthattuk csodálatos alakítását. Karrierje már egészen fiatal korában elindult, azóta pedig egyre több és több szerepben láthatjuk őt a mozivásznon. A színésznő, bár számos sikert ért el pályáján, gyermekkori tapasztalatai sokszor igencsak megnehezítették az örömteli érzések teljes átélését. Emellett elárulta, hogy az évek során a rajongókkal való kapcsolata is megváltozott, és meg kellett tanulnia határt szabni saját magának a nyilvánosság előtt. Olvass tovább a részletekért!

„Nem tudom, mennyi választási lehetőségem volt” – mondta Zendaya egy nemrégiben készült interjú során. – „Sok esetet láttunk, amikor ez káros hatással volt valakire” – utalt a gyermekszínészet kihívásaira. – „Csak most, felnőttként kezdem érezni, hogy csak azt tettem, amit tudtam, hogy kellene.”
Kattints a további képekért!

A mából visszatekintve hihetetlennek tűnik, de kezdetben egyáltalán nem volt kézenfekvő, hogy Connery alakítja a világ leghíresebb titkosügynökét. Mielőtt a skót világsztár képbe került volna, az ötvenes években a kor egyik legfelkapottabb színésznőjét is fontolóra vették a producerek.

Leadfotó: Getty Images, forrás: bustle.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.