Sztárok

Nicole Kidman sokkolta a rajongókat: A színésznő teljesen új arcát mutatta meg legfrissebb fotóin

Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.

Megoszlanak róla a vélemények

Az 56 éves színésznő az ELLE címlapján pózolt, a róla készült fotók határozottan önbizalmat és erőt sugároznak. Ennek ellenére bőven akadtak rajongók, akiknek nem kifejezetten tetszett a színésznőről készült fotósorozat, emellett persze Nicole hű rajongói sem maradtak némán, fenomenálisnak és ikonikusnak nevezték a fotókat. Ha kíváncsi vagy, mi is váltotta ki a hozzászólók közti vitát, olvass tovább!

A Nicole Kidmanről készült fotók mögött rejlő vita abból eredt, hogy sokak szerint nem helyénvaló ilyen képeken pózolni a színésznő korában. A színésznőn egyértelműen látszik, hogy remek formában tartja magát, ez a róla készült, fekete ruhás fotókról is kiderül. Ennek ellenére sokan ellenzik, hogy valaki ebben a korban ilyen fotózást vállaljon. „Kétségbeesetten próbálja bizonyítani, hogy még mindig a régi, de a 60. születésnapja egyre csak közeledik” – írta egy hozzászóló.
Kattints a további képekért!

Az eset ugyan nem most, hanem 2005-ben történt, de mint tudjuk, az internet népe nem felejt.

Leadfotó: Getty Images, forrás: brightside.me

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy szülötteinek egy rossz szavuk sem lehet a héten - a friss horoszkóp csupa pozitívumot ígér nekik.