Sztárok

Cameron Diaz kétszeres anyukává vált: Az 51 éves színésznőt sokan támadják döntése miatt

A sztárvilágban nem ritka jelenség a késői szülővé válás, legutóbb Cameron Diaz lepte meg a nagyvilágot, a színésznőnek ugyanis idén, 51 éves korában született meg második gyermeke.

Nem először támadják

Bár számos híres hollywoodi színész esetében előfordult már, hogy az ötvenes éveiben, a férfiakat tekintve pedig akár a hatvanas, hetvenes éveiben vállalt gyermeket, úgy tűnik, a nőket valamiért több negatív kritika éri ezzel kapcsolatban. Nincs ez másként Cameron Diaz esetében sem, akinek második gyermeke születését követően igencsak sok negatív hozzászólással kellett szembenéznie. A színésznőt már korábban is támadták késői gyermekvállalása miatt, neki viszont határozott véleményen van a témát illetően. Olvass tovább a részletekért!

Cameron Diaz első gyermeke 2020 januárjában született, a színésznő 47 éves volt akkor. Két évvel a kislány születését követően Cameron egy podcastben osztotta meg gondolatait a hallgatókkal, melyben elárulta, hogy úgy tervezi, ő bizony nagyon sokáig fog élni. „50 vagy 60 év van még előttem; 110 évig szeretnék élni, mivel van egy kisgyermekem” – mondta a színésznő. – „Szerintem az emberek életében rengeteg fontos pillanat van a negyvenes éveikben, én pedig szeretnék ott lenni vele a negyvenes éveiben.”
Kattints a további képekért!

A rajongók örülhetnek, mert nincs kizárva, hogy Gillian Anderson visszatér az X-akták univerzumba. Nincs megállás, a paranormális jelenségek nem tágítanak.

Leadfotó: Getty Images, forrás: brightside.me

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.