Sztárok

Lajos herceg és Sarolta hercegnő kedvenc játékát egykor tilos volt játszani a királyi családban

A brit királyi család életét számos szigorú protokoll hálózza be, a mindennapok során viszont nekik is akadnak aranyos és elbűvölő családi szokásaik, akárcsak bármelyikünknek.

Óriási konfliktusokat generál

A legifjabb generáció, Lajos herceg és testvérei, Sarolta hercegnő és György herceg átlagos gyermekekhez hűen imádnak játszani, akad viszont egy bizonyos játék, mely Vilmos herceget gyakorta bosszantja. Sarolta és Lajos kifejezetten rajonganak a társasjátékért, amikor viszont előkerül, könnyen vitába torkollik az egyszerű játék, ezért egy időben II. Erzsébet egyenesen megtiltotta, hogy a család tagjai ezzel játszanak. Ha kíváncsi vagy, mely ártatlan játék vezet végeláthatatlan veszekedéshez a brit királyi családban, olvass tovább!

Vilmos már többször elárulta, hogy nagyon szereti látni, ahogy gyermekei unokatestvéreikkel közösen játszanak, akad viszont egy családi társasjáték, mely több bosszankodást okoz, mint örömet. „Csodálatos érzés nézni, ahogy együtt játszanak, igazán különleges pillanatok ezek” – fogalmazott Vilmos Barry Alstonnal, a Radio Marsden műsorvezetőjével beszélgetve. Amikor viszont családi hagyományokra terelődött a szó, a herceg elárulta, hogy náluk bizony gyakran előkerült a Monopoly, ami olykor heves vitákat szül.
Kattints a további képekért!

Ha minden igaz, Harry májusban ismét Londonba látogat, és minden bizonnyal találkozik majd Károllyal is. Vilmos és Katalin azonban nem kér a hercegből, erre pedig meg is van a maguk oka.

Leadfotó: Getty Images, forrás: express.co.uk

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.