Ezeket az ételeket tilos lenne reggelire fogyasztani, rendkívül egészségtelenek

A listán rajta vannak az agyoncukrozott gabonafélék, de sok más termék is, amit alapból imádunk. Megmutatjuk, hogyan nem kellene étkezned a nap kezdetekor.

A reggelit nem érdemes kihagyni, de okosan kell kiválasztani, hogy mit fogyasztunk

A reggeli segít feltölteni a testünket energiával a nap kezdetén. A megfelelő tápanyagok bevitelével javul a szellemi teljesítmény és az anyagcsere. Az már régóta vitatott téma, hogy ki lehet-e hagyni vagy sem, néha ebben a szakértők is különböző nézőpontokat képviselnek.

Abban viszont egyetértenek, hogy az egészségtelen reggeli többet árt, mint használ. A galériánkban megmutatjuk, hogy mik azok az ételek, amiket mindenképpen kerülnöd kellene.

A listán vannak bőven olyan élelmiszerek, amiket itthon is gyakran fogyasztunk napindítónak.

Jenna Hope táplálkozási szakértő és a How To Stay Healthy című könyv szerzője kerülni kell azokat az ételeket, amik nagyot dobnak a vércukorszintünkön. Emiatt sokkal rövidebb időn belül érezhetjük éhesnek magunkat.
Kattints a további képekért!

Letícia királyné étrendjéből kiderül, minek köszönheti VI. Fülöp felesége azt, hogy 51 évesen is elképesztően jó formában van.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
A 2007-ben elhunyt magyar színészkiválóság, Szakácsi Sándor nemzedéke egyik legfényesebben ragyogó csillaga volt. Merengő, önmarcangoló alkatnak tartották, akivel sokszor nehéz volt szót érteni,...
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.