Sztárok

Felismerhetetlen a nők egykori bálványa, az acélkék szemű szívtipró: így néz ki ma a 88 éves, nagybeteg Alain Delon

A francia színész idén novemberben tölti a 89-et, friss fotót pedig már rég láthattunk róla, most azonban lánya, Anouchka a minap reggelizés közben örökítette meg legendás édesapját, a felvételt pedig meg is osztotta követőivel.

Így néz ki most az egykori nőcsábász

Alain Delon, a César-díjas francia színész, filmrendező és producer az 1960-as években készült filmjeivel vált ismertté, tehetségének és sármjának hála pedig népszerűségét sikerült tartósan is megőriznie. Fiatalon ő volt a tökéletes férfi, akiért nők milliói rajongtak szerte a világon, talentuma és kinézete mellett azonban számtalan nőügye, valamint az egyéb, magánéleti pletykák is hozzájárultak ahhoz, hogy az acélkék szemű szívtipró sosem veszett a feledés homályába. Delon igazi nőcsábász volt: kétszer nősült, de a nőkkel való viszonyait szinte lehetetlen kibogozni, annyi szépséggel volt dolga, valamint három gyereke is született, továbbá egy időben azt pletykálták, hogy nem csupán a gyengébbik nemhez, de a férfiakhoz is vonzódik. Egy biztos: vannak dolgok, amik valószínűleg már sosem fognak kiderülni Alainnal kapcsolatban, annyi azonban bizonyos, hogy a színészlegenda már 88 éves is elmúlt, egészségi állapota pedig évről-évre egyre csak romlik. Delonnak több alkalommal is agyvérzése volt, a francia hírportálok szerint pedig a filmsztár már alig tud mozogni, kerekesszékkel közlekedik, és híres jókedve sem a régi már, hiszen elvesztette az élet iránti szeretét, melyhez bizonyára nagyban hozzájárult az is, hogy három gyermeke gyakorlatilag egymással háborúzik már jó ideje. Alain Delonról tehát betegsége miatt nem sűrűn látni friss fotót, a minap azonban lánya, Anouchka megmutatta, hogy fest napjainkban a francia mozicsillag, akit reggelizés közben kapott lencsevégre. Galériánkban mutatjuk a képet!

"Péntek reggel fotóztam le aput. Ez a kép a szép pillanataink egyik emléke. Ha vele reggelizhetek, végtelen hálát érzek. Egyedülálló minden vele töltött perc" - kezdte bejegyzését Anouchka.
Kattints a további képekért!

Újabb botrányos helyzetbe csöppent a 66 esztendős színész. Baldwin nem bánt kesztyűs kézzel a zaklatójával.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.