Palácsik-Ráthonyi Tímea feladta a reményt, szomorúan jelentette be a döntését

Andy Vajna özvegye nagyon sokáig küzdött a legfőbb álmáért, de úgy néz ki mindennek vége. Egy orvos azonban bíztatja Palácsik-Ráthonyi Tímeát.

A híresség már nagyon elkeseredett a rengeteg próbálkozás miatt

Vajna Tímea ugyebár már Palácsik-Ráthonyi Tímea néven ismert. Ez azért is történt így, mivel feleségül ment Ráthonyi Zoltán üzletemberhez.

Továbbra is Los Angelesben él, és olykor a magyarországi rokonok is meg szokták látogatni. Az üzletasszony 2022-ben végre amerikai állampolgár is lett, ami régi álma volt, de egy másik álma sajnos még nem teljesült, ami az, hogy kisbabát szeretne.

Most úgy néz, hogy Tímea a hosszas küzdelmek után végleg feladja, hogy gyereke legyen. A galériánkban megmutatjuk, mit osztott meg a nyilvánossággal!

Nem csoda, hogy Palácsik-Ráthonyi Tímea abszolút el van keseredve, mivel számos sikertelen lombikprogramon és kezelésen van túl, ami alaposan megterhelte lelkileg.
Kattints a további képekért!

Vajna Tímea nem tagadta, hogy egy kicsit el akart menekülni minden elől. Igazi luxuskörülmények között töltődött fel Andy Vajna özvegye.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.