Sztárok

Nyilvánosan becsmérelték Alec Baldwint: a színész hamar elveszítette a fejét, heves reakciójáról videó is készült

Újabb botrányos helyzetbe csöppent a 66 esztendős színész. Baldwin nem bánt kesztyűs kézzel a zaklatójával.

Egy kávézóban támadták le Alec Baldwint

Ismét botrányos helyzetbe keveredett a 66 éves hollywoodi filmszínész, Alec Baldwin - tudatta a Yahoo News. A híresség békésen múlatta az időt egy kávézóban, amikor odalépett hozzá egy számára teljesen ismeretlen nő, és becsmérelni kezdte. Az illető nemes egyszerűséggel "gyilkosnak" és "bűnözőnek" nevezte Baldwint, valamint arra akarta rávenni a színészt, hogy mondja bele a kamerájába a "Szabad Palesztinát!" jelszót. Ez azonban még korántsem minden: a nő többször is szóba hozta azt a tragikus balesetet, ami Baldwin Rust című westernjének forgatása során történt (a színész kellékfegyvere elsült az egyik próba során, kioltva ezzel egy fiatal női operatőr, Halyna Hutchins életét).

"Miért ölte meg azt a nőt?" - kérdezte a zaklató Baldwintól, egyértelműen utalva az operatőrnő halálára.
Kattints a további képekért!

Egyre inkább úgy néz ki, hogy a Hetedik és a Blöff sztárja, mint aki rátalált a fiatalság forrására.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. A kifutón...
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.