Sztárok

"Először azon izgulsz, hogy neked is jusson csaj, végül azon, hogy ki ne forduljon a csípőd" - a 33 éves Quimby zenekarral beszélgettünk

Krisztusi korba lépett hazánk egyik leghíresebb koncertzenekara, akiket a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján kérdeztünk az évek óta töretlen népszerűségük titkáról és közelgő terveikről.

Idén 33 éves a Qiumby

Több mint három évtized telt el azóta, hogy a Quimby a dunaújvárosi próbateremből kiszabadulva meghódította a budapesti éjszakát, majd szép lassan hazánk egyik legnépszerűbb zenekarává nőtte ki magát. 33 év nem kevés idő, de Kiss Tibi, Varga Lívius, Balanyi Szilárd, Kárpáti Dodi, Mikuli Ferenc és Gerdesits Ferenc lelkesedése máig töretlen. Az immár minden szempontból felnőtt együttest a közösen megélt sikerek és kihívások egyaránt összekovácsolták - de vajon van még hova tovább? A zenekar tagjait a Budapest Park tizenharmadik szezonnyitó sajtótájékoztatóján kaptuk mikrofonvégre.

A teljes interjút a videóra kattintva tekintheted meg:

Új lemezének fogadtatásáról, a női rapperlét mivoltáról és a siker hatásairól is kérdeztük Sisit, akivel a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján beszélgetettünk.

Leadfotó: Budapest Park / Sinco

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2007-ben elhunyt magyar színészkiválóság, Szakácsi Sándor nemzedéke egyik legfényesebben ragyogó csillaga volt. Merengő, önmarcangoló alkatnak tartották, akivel sokszor nehéz volt szót érteni,...
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.