Sztárok

Mi történt Brad Pitt arcával? Eldobták az agyukat a rajongók, amikor meglátták a filmcsillagot

Egyre inkább úgy néz ki, hogy a Hetedik és a Blöff sztárja, mint aki rátalált a fiatalság forrására.

A szerelem fiatalította meg?

Legutóbb azzal került a figyelem középpontjába a híres színész, hogy a kapcsolata komolyra fordult a nála 29 évvel fiatalabb Ines de Ramonnal, akinek szépsége sokak szerint túlszárnyalja Angelina Jolie-ét és Jennifer Anistonét is. A filmcsillagnak ugyan voltak más kapcsolatai Angelia után, de egyik sem tűnt annyira komolynak, mint a mostani, hiszen a 31 éves szépség már oda is költözött a hollywoodi sztárhoz. De nemcsak a szerelmi élete miatt került ismét reflektorfénybe a színész. Egy néhány héttel ezelőtti filmpremieren úgy tűnt, mintha friss, fiatal külsővel lépett volna ki a 90-es évekből. A 60 éves színész a Bob Marley: One Love című film premierjén vett részt Los Angelesben, a szemfüles rajongók pedig azonnal kiszúrták, hogy valami nem stimmel az arcával.

Kattints a galériára!

Brad Pitt fiatalos megjelenése kapcsán azonnal felmerült az arcplasztika lehetősége. A pletykát tovább tüzelte egy vírusos TikTok-videó, amiben Dr. Jonny Betteridge elemzi a sztár három éve készült fotóit. Dr. Betteridge "jelentős" változásokat észlelt, és az eljárás költségét több mint 100 000 dollárra becsülte. A találgatások vitákat váltottak ki a közösségi médiában, és a rajongók Pitt fotóit boncolgatják, és az átalakulása mögött meghúzódó módszerekről spekulálnak. Pitt nem cáfolja, de nem is igazolja az állítást, ami tovább fokozza az állítólagos kozmetikai beavatkozás körüli találgatásokat. Ez például egy 2020-as kép, amit láthatsz róla.
Kattints a további képekért!

Voltaképpen még szárba sem szökkent a pár szerelme, a Top Gun sztárja máris a szakítás mellett döntött. De az igazi baj nem is ez, hanem az időzítés.

leadkép: James Devaney/getty images, forrás: brightside.me

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.