Sztárok

Katalin fura hobbija megőrjíti Vilmost: a herceg teljesen kikészül attól, amit neje éjszakánként csinál

Vilmos szerint egyenesen őrültség Katalin titkos, éjszakai hobbija - ezt maga a hercegné vallotta be korábban egy podcastben.

Minél hidegebb, annál jobb

Nem titok, hogy Katalin hihetetlenül sportos, és rendkívül szereti a különböző mozgásformákat, legyen szó pilatesről, futásról vagy épp jógáról. A sport iránti szenvedélye meg is látszik a hercegné alakján, hiszen három gyermek után, túl a negyvenen is hihetetlen testtel büszkélkedhet. Katalin korábban Mike Tindall podcastjában mesélt arról, mennyire fontos is számára a mozgás: "A szüleim mindig arra biztattak, hogy fizikailag legyek aktív és sportos, ezért engem és a testvéreimet is arra ösztönöztek, hogy próbáljuk ki magunkat különböző csapatsportokban. Ugyanakkor élvezem a hegymászást, a sétálást és az úszást is" - vallotta be a leendő királyné, aki titkos hobbijáról is szót ejtett a műsorban, amit Vilmos egyszerűen őrültségnek tart. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Katalinnak van egy kevésbé ismert hobbija, amit legtöbbször a sötétben, az éj leple alatt űz, férje pedig ezért egyenesen őrültnek tartja őt.
Kattints a további képekért!

Harry és Meghan, mint sok más pár, természetesen nem mindenben ért egyet a másikkal - véleményük olykor eltérő, például a gyerekekkel, Archie-val és Lilibettel kapcsolatban is. Nemrégiben azonban Harry győzött a herceget és a hercegnőt érintő, egy igencsak fontos kérdésben, így nem Meghan akarata teljesült.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy szülötteinek egy rossz szavuk sem lehet a héten - a friss horoszkóp csupa pozitívumot ígér nekik.