Sztárok

Nagyon megváltozott a JAG-Becsületbeli ügyek sztárpárosa - friss fotókon David James Elliot és Catherine Bell

A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a főszereplők, David James Elliot és Catherine Bell, méghozzá előnyükre!

Bombaformában vannak

Tíz éven keresztül (1995-től 2005-ig) futott a 9 évados sorozat, ami a Katonai Főügyészség tisztjeiről szól, akik a katonai és nemzetközi törvények betartásáért, közben pedig a saját életükkel is küzdenek. Eleinte nagyon hollywoodi volt a sorozat, de a mikor a Védelmi Minisztérium rájött, mekkora potenciál van a sorozatban, egy kis segítséget nyújtottak a készítőknek, így a JAG az egyetlen sorozat, amelyet a Haditengerészet és a Tengerészgyalogság is támogatott. A történet főhősei Ifj. Harmon "Harm" Rabb parancsnok (David James Elliott) és Sarah "Mac" MacKenzie alezredes (Catherine Bell), akik együtt oldanak meg ügyeket, illetve a kezdetektől fogva nyilvánvaló a románc közöttük. Szóval, amellett, hogy végigizgultunk egy csomó kalandot és veszélyes akciót, a körmünket rágva vártuk, hogy mikor jön már össze Harm és Mac, amire sor is került a végére, és egy hatalmas, egyben befejezetlen csavarral ért véget a történetük, hiszen azóta sem derült ki, hogy az érmefeldobás után melyikük adta fel karrierjét a másik érdekében, hogy együtt lehessenek.

Kíváncsi vagy arra, mi történt a való életben a színészekkel a JAG után?

Kattints a galériára!

David James Elliott Harmon 'Harm' Rabb Jr. a JAG főszereplője. Az utolsó epizódban Harm és Mac úgy döntött, hogy összeházasodnak - de két különböző országban léptették őket elő, és ezért volt szükség az érdemfeldobásra.
Kattints a további képekért!

Bár a különös sorozat csak két évadot élt meg, idehaza nagy sikernek örvendett, így a hazai adók többször is ismételték. De vajon hogy fest ma, sok-sok évvel a befejezés után Tru Davis, azaz Eliza Dushku? Nos, egészen hihetetlenül...

leadfotó: CBS Photo Archive/gettyimages, forrás: heraldweekly.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.