Lifestyle

Már nem sokáig nézhetjük: hamarosan újabb népszerű magyar tévécsatorna szűnik meg

A csatorna már csak július 6-áig lesz elérhető.

Az ügyfelek már értesítést is kaptak

A Media1 szerint a hazai műsorterjesztők a közelmúltban elkezdték értesíteni ügyeleiket arról, hogy 2024 nyarán kikerül a kínálatukból a Comedy Central Family nevű tévécsatorna. A csatorna, mely a Paramount Globalhoz tartozik, július 6-án fog majd megszűnni Magyarországon. A 4iG Csoporthoz tartozó Vodafone a számlaleveleken már fel is hívta ügyfelei figyelmét a változásra.

"Az ÁSZF és a Kiemelt Üzleti ÁSZF, 1. sz. Szolgáltatások leírása melléklet 1. sz. Csatornakiosztás függelékéből a Szolgáltató érdekkörén kívül eső ok miatt kivezetésre kerül a Comedy Central Family műsorcsatorna, mivel a médiaszolgáltató tájékoztatása alapján a műsorcsatorna 2024. július 6-án megszűnik" - írta a Vodafone.
Kattints a további képekért!

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezetőt láthatnak a nézők a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A 2007-ben elhunyt magyar színészkiválóság, Szakácsi Sándor nemzedéke egyik legfényesebben ragyogó csillaga volt. Merengő, önmarcangoló alkatnak tartották, akivel sokszor nehéz volt szót érteni,...
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.