Lifestyle

Soha többé nem marad foltos és homályos az ablak, ha ezt csinálod: ragyogó és csíkmentes lesz a végeredmény ettől a két dologtól

Te is kipróbáltad már a boltokban kapható összes, ablakokra való vegyszert, mégis mindig koszos maradt az alapos tisztítás után is az üveg? Nos, két olcsó hozzávaló segítségével olyan tiszták lesznek az ablakaid, mintha vadiújak lennének!

Ez a 2 dolog a siker titka

Az ablakpucolás nem tartozik a háziasszonyok kedvenc feladatai közé, nem véletlenül, hiszen az üvegen lévő szennyeződésektől nehéz megszabadulni, a végeredmény pedig gyakran nem a foltmentes, tiszta ablak, hanem a csíkos, maszatos és homályos felület. Bárhogy is próbálkozunk, bármilyen tisztítószert is használunk, sokszor semmi sem segít, pedig mindenki vágya az, hogy az ablakok és erkélyajtók ragyogjanak, ha már annyi időt és energiát fektettünk a házimunka elvégzésébe. Szerencsére a tökéletes végeredmény eléréséhez nincs szükség ilyen-olyan rongyra, papírtörlőre, valamint méregdrága kemikáliákra: két mindennapi dolog is remekül teszi a dolgát, a legjobb pedig, hogy ezek valószínűleg már alapból megtalálhatók a te otthonodban is, így költened sem kell rájuk. Galériánkból megtudhatod, hogyan kell megpucolnod az ablakokat, hogy csillogó, csík- és foltmentes üveg legyen a jutalmad!

A tavasz beköszöntével általában mindenki óriási ablakpucolásba kezd, ami rengeteg időt vesz igénybe, hiszen az üvegfelületeket kívül és belül is alaposan át kell törölni, hogy csillogjanak-villogjanak, mikor rájuk süt a nap.
Kattints a további képekért!

Íme a 8 leggyakoribb trükk a nagyszüleinktől, amik bármikor jól jöhetnek egy háztartásban.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.
Lifestyle
Ha nem is mérgesedik el minden, egy hosszabb mosolyszünetre egészen biztosan számíthatsz. A veszekedés hevében inkább gondolj át mindent kétszer.