Lifestyle

Árulás a köbön: kis híján megállt a férfi szíve, amikor megtudta, melyik közeli rokonával csalja meg a barátnője

Nem elég, hogy a közelmúltban el kellett temetnie imádott édesanyját, a férfi ezután újabb hatalmas pofont kapott a sorstól.

Borzalmas csapásokat mért rá az élet

Megrázó igaz történetről adott hírt a Mirror. Egy férfi a Reddit felületén panaszolta el az internetezőknek, hogy az utóbbi években teljesen beborult felette az ég: kíméletlen csapásokat mér rá a sors, és sorra veszíti el azokat az embereket, akik hajdanán a legközelebb álltak hozzá. Hősünk kálváriája akkor kezdődött, amikor örökre el kellett búcsúznia szeretett édesanyjától. Az őrjítő fájdalmat a férfi a mai napig nem heverte ki, de ha mindez nem volna elég, az anyja halála után arra kezdett gyanakodni, hogy a barátnője titokban egy másik férfi társaságában múlatja az idejét. Szörnyű balsejtelmei végül egy megrendítő családi beszélgetés során igazolódtak be.

A férfi kis híján padlót fogott, amikor az apja és a barátnője egy közös beszélgetésre invitálták, hogy beavassák hajmeresztő titkukba...
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.