Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Kos élete egyik legromantikusabb hétvégéje elé néz

A Bak akár napokon belül meglelheti az új kedvesét. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Ez a hétvége egy kifejezetten romantikus időszaknak ígérkezik, érdemes most átadnod magad a párkapcsolatod által kínált örömöknek. Előfordulhat, hogy egy régi kapcsolat vagy szerelem újra felbukkan az életedben, de ennek ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget. Egyedülállóként egy régi szerelmi kapcsolat nehezítheti meg a párkeresésedet. Próbáld meg lezárni ezeket, hogy csak a jövőre koncentrálhass!


IV.21. - V.20.

Bika

Előfordulhat, hogy még mindig siratod régi szerelmedet vagy legalábbis gyakran az eszedbe jut a vele töltött idő. Nem érdemes felvenned vele a kapcsolatot, inkább gondold végig, hogy hol rontottad el, mit tehettél volna másképpen? Ha megvannak a válaszok nézz előre és engedd el a múltat! Amennyiben van párod, akkor figyelj rá jobban, az elmúlt időszakban kissé eltávolodtatok egymástól.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Most rendkívül nagy lehet a szabadságvágyad, a párod viszont ezt nagyon nehezen tudja tolerálni. Ebből akár komoly viták is kialakulhatnak. Ne hagyjátok, hogy ez elfajuljon köztetek, semmiképpen ne őrizgessétek a sérelmeiteket. Beszéljétek meg a gondokat, mert így könnyebben átlendültők ezen a nehéz időszakon.

VI.22. - VII.22

Rák

Van párod, Rák? Akkor üljetek le megbeszélni a problémáitokat, mert ha tovább halogatjátok, akkor a kapcsolatotok bánja kárát. Figyelj arra, hogy a szavaiddal ne bántsd meg a párodat. Amennyiben egyedülálló vagy, eljöhet egy új szerelem lehetősége, de csak akkor, ha esélyt adsz neki még akkor is, ha az illető talán az első pillanatban nem a te eseted.

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Amennyiben a párodat keresed, nem kell megerőltetned magad, hogy ellenállhatatlan személyiségeddel még több hódolót gyűjts magad köré. Ha párkapcsolatban élsz, a régmúlt események, feldolgozatlan sérelmek kerülhetnek ismét felszínre. Tisztázd a félreértéseket, főképpen az érzelmi problémákat, ne akard elnyomni az ezzel járó fájdalmat. Ha kell, éld meg újra, mert így megszabadulhatsz a terheidtől!

VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ez az időszak segíthet szembenézni az érzéseiddel. Gondold át, mit jelent számodra a párod és a vele való kapcsolatod. Amennyiben magányosnak érzed magad mellette, annak mi lehet az oka és hogyan lehetne ezen segíteni? Ha keresed a párod, akkor most sokkal érzékenyebbé válhatsz, ami megnehezítheti, hogy olyat találj magadnak, aki tartósan boldoggá tehetne téged.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha szingli vagy, akkor egy munkahelyi flört felrázhatja a szerelmi életedet. Amennyiben odafigyelsz arra, hogy a kollégák ne pletykáljanak rólad, akkor még valami igazán jó is kisülhet a dologból. Ha pedig már van párod, akkor bizony sötét felhők kezdenek gyülekezni a kapcsolatotok felett. El kell döntened, hogy folytatod a kapcsolatot vagy valaki más mellett keresed a boldogságot.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha egyedülálló vagy, akkor ne vágd el magad tovább a boldogságtól, hanem inkább próbálj meg rendet tenni az életed fontosabb területein, Csak akkor fogod megtalálni a boldogságot és a szerelmet, ha lelkileg kiegyensúlyozott vagy. Amennyiben kapcsolatban élsz, akkor ideje megbeszélni a partnereddel, hogy merre haladjatok tovább és miként képzelitek el a közös jövőt.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Nagyon könnyen megsértődhetsz valamin a hétvégén, pedig lehet, hogy csupán félreértettél valamit. Ne gondold túl a dolgokat! Meglehet, egyszer már összetörték a szívedet, de ne feledd, az aktuális kedvesed nem a régi partnered.. Ahhoz, hogy boldog legyél változtatnod kell az életfelfogásodon.


XII.22. - I.20.

Bak

Ez az időszak az új kapcsolatoknak kedvez, szóval, ha párkeresésben vagy, akkor aligha tudnak ellenállni a vonzerődnek, a temperamentumodnak. A régi kapcsolatokban most lehetőség adódik a megújulásra. Nem ártana egy kis izgalmat, változatosságot belecsempészni a mindennapjaitokba, ami által újra felfedezhetnétek egymást!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha még nem foglalt a szíved akkor minden esély megvan arra, hogy a szerelem szinte berobbanjon az életedbe. Ne fogd vissza magad, hanem teremts alkalmat az ismerkedésre, és ne a külsőségek alapján ítéld meg leendő partneredet. Amennyiben kapcsolatban élsz, akkor a most ható szenvedélyes energiák segítenek visszahozni azt a régi tüzet a kapcsolatotokba, ami miatt egymásba szeretetek. Az elmúlt időszak vitáit, nézeteltéréseit most könnyűszerrel tisztázhatjátok.


II.21. - III.20.

Halak

Ideje lenne eldöntened, hogy milyen kapcsolatot is szeretnél magadnak. Ha tartós elköteleződésre vágysz, olyan társat kell választanod, akivel a kölcsönös bizalomra és felelősségvállalásra lehet építkezni. Amennyiben szingli vagy, akkor légy aktívabb, meg vannak az eszközeid, hogy felhívd magadra a figyelmet. Rengeteg lehetőséged lesz az ismerkedésre a hétvégén!

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Lifestyle
Újabb SMS-es csalás terjed Magyarországon: az elkövetők több ezer forintos bírság befizetésére szólítják fel áldozataikat a rendőrség nevében küldött üzeneteikben.
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívás jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...