Utazás

Kiderült, hogy melyik az 5 legjobb úti cél 2024-ben az egyedül utazó nők számára

Egy friss felmérés szerint a Z generáció nőinek több mint fele fontolóra venné, hogy egyedül utazzon külföldre.

A legbiztonságosabb külföldi úti célok

Az egyedül utazás mellett döntő nőknek a külföldi úti cél kiválasztásánál fontos többek között a személyes biztonság, az új emberek és kultúrák megismerése és az új élmények gyűjtése. Egyedül utazni azért is izgalmas kihívás, mert nemcsak önállóságra nevel, de jobban megismerheted önmagad, valamint lazán és stresszmentesen fedezheted fel egy új ország látnivalóit. Kattints a galériára, ahol mutatunk 5 olyan helyet a nagyvilágból, amelyek a legbiztonságosabbak és a legideálisabbak az egyedül utazó nők számára!

Srí Lanka Srí Lanka saját egyedi bájával tökéletes úti cél azoknak, akik dél-ázsiai élményekre vágynak. Népszerű a hátizsákos turisták körében, hogy felfedezzék a Dambulla és Sigiriya nevű ókori UNESCO világörökségi helyszíneket, vagy meglátogassák a Nuwara Eliya-i teaültetvényeket. És némi felüdülést keresve az Arugam Bay, Mirissa és Hikkaduwa arany homokos partjain szörfözésre és a finom tradicionális ételek kóstolására is van lehetőség.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: TimeOut

A magyarok külföldre való utazási hajlandósága elérte a pandémia előtti szintet.

Oldalak

Utazás
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.