Ezekbe az országokba imádnak most elutazni a magyarok

Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.

Németország most sokaknak kiemelt célpont lesz

A külföldi utazások izgalmas és felejthetetlen élményt nyújthatnak, de fontos előre felkészülni, hogy a lehető legzökkenőmentesebben tölthessük az időnket.

Az utazás előtt érdemes feltenni néhány kérdést magunknak. Mennyi az utazásra szánt keretünk? Milyen messze van a cél? Mennyire vagyunk készek repülni vagy autózni? Szeretnénk egy turistalátványosságokkal teli helyet, vagy inkább rejtett gyöngyszemet kutatnánk fel? Mennyire tudjuk magunkat elengedni egy olyan országban, ahol a kultúra és az életmód jelentősen eltér a miénktől?

Most adunk néhány tippet a galériánkban, és megmutatjuk, a magyarok mely nyaralóhelyeket keresték fel!

Az előszezont persze sokan töltik itthon. Egy wellness hétvége lehet jobban fel is tud minket tölteni, mintha egy nagy utazást vennénk a nyakunkba.
Kattints a további képekért!

A Delta Air Lines Amszterdamból Detroitba tartó járatán néhány utasnak élete sokkját kellett átélnie - a gépet vissza is fordították.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
A 2007-ben elhunyt magyar színészkiválóság, Szakácsi Sándor nemzedéke egyik legfényesebben ragyogó csillaga volt. Merengő, önmarcangoló alkatnak tartották, akivel sokszor nehéz volt szót érteni,...
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.