Győzike nyilatkozata sokaknál kiverte a biztosítékot, a celeb túlságosan is magabiztos

Gáspár Győző már tudja jól, hogy mi lesz a titka annak, ha visszakerül a képernyőre. A végén persze még az is lehet, hogy igaza lesz.

Győzike és a családja a TV2-n tér majd vissza

Magyarországon afféle tévés történelemnek számított a Győzike Show. Lehetett szeretni, lehetett gyűlölni, de így, vagy úgy, rengetegen kíváncsiak voltak rá. Az akkor még RTL Klub néven futó csatorna örülhetett, mivel a nézettség az egekben volt.

A trash-realityt anno kétmillión is leültek nézni, végül pedig a Gáspár család tíz évad után került le a műsorról 2010-ben. A széria nagyja a salgótarjáni villában játszódott.

Győzike most a TV2-n kerül újra képernyőre, és a híresség nyilatkozata sokaknál kiverte a biztosítékot. A galériánkból kiderül, hogy mi volt ez!

Azt Győzike felesége, Bea asszony sem tagadta, hogy olykor rendkívül stresszes volt a Győzike show, de most valamiért mégis vissza fognak kerülni ebbe a mókuskerékbe.
Kattints a további képekért!

Az Ázsia Expressz indulása óta volt feszültség Gelencsér Tímea és Gáspár Győző között, azonban kettőjük konfliktusa a keddi adásban eszkalálódott teljesen, amit a párcsere indikált.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.