Fashion&Beauty

Édesanyja 25 éves ruhájában szülinapozott Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas lánya: mindenki az ifjú Carys szépségén ámul - Fotók

A 21 esztendős sztárcsemete természetes báját és magabiztos stílusérzékét is édesanyjától örökölte.

Édesanyja gardróbjában találta meg a tökéletes ruhát

Annak idején senki sem jósolt nekik fényes jövőt, Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas azonban bebizonyították, hogy a nagy korkülönbség ellenére is tökéletesen összeillenek. A két színészlegendát ma már el sem tudná képzelni a közönség egymás nélkül: igazi hollywoodi mintaházasság az övék, amit az is bizonyít, hogy boldogságban és szeretetben nevelik közös gyermekeiket. Fiuk, Dylan 2000 nyarán látta meg a napvilágot, és pár hónap múlva tölti be 24. életévét, míg lányuk, Carys a napokban lett 21 éves. A fiatal és elbűvölő csemete úgy döntött, a jeles alkalomhoz egy kuriózumszámba menő ruhát választ. Carys azt a rózsaszín csipkeruhát öltötte magára, amit világhírű édesanyja az 1999-es MTV Movie Awardson viselt.

Carys talán még édesanyját is túlragyogta: pompásan festett az Ungaro márkájú ruhakülönlegességben.
Kattints a további képekért!

Április 25-től látható a mozikban Zendaya új romantikus filmje, a Challengers, ami a teniszezők világába repíti a nézőket.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.