Egészség

3 egyértelmű jele, hogy nem egészséges a bélrendszered

A bélflóra-problémák felismerése és kezelése hozzájárulhat az egészségesebb életmód kialakításához és az általános közérzet javításához, ezért nagyon fontos, hogy odafigyeljünk testünk jelzéseire és időben észre vegyük, ha valami probléma áll fenn.

Ne vedd félvállról!

Az egészséges bélrendszer alapvető fontosságú az általános jó közérzet és az egészség fenntartásában. Modern életmódunk és étrendünk viszont gyakran káros hatással lehet a bélflórára, ami számos problémát okozhat. A bélflóra egészségének fontossága és a kapcsolódó tünetek megértése segíthet abban, hogy jobban átlássuk testünk jelzéseit és megismerjük, hogyan tudjuk támogatni bélrendszerünk optimális működését. Ha kíváncsi vagy, milyen intő tünetekre is érdemes odafigyelned, mely bélflórád egészségének veszélyben forgására utalhat, akkor olvass tovább!

Puffadás „Nem az enyhe puffadásról van szó természetesen, hanem egy krónikus problémáról” –mondja Dr. Will Bulsiewicz, gasztroenterológus. - „Ez arra utal, hogy a belek küzdenek az élelmiszerek feldolgozásával és megemésztésével.” Az emberek gyakran félreértelmezik a puffadást bizonyos ételek intoleranciájaként, és ezért kivonják azokat az étrendjükből. Dr. Will Bulsiewicz szerint viszont bizonyos ételek esetében éppen az jelentené a megoldást, hogy többet fogyasztunk belőlük, mert lehetséges, hogy a bélrendszerünk nincs hozzászokva a fogyasztásukhoz.
Kattints a további képekért!

Minden kezdet nehéz. Azonban ha betartod ezeket a fontos szabályokat, akkor szép lassan el fognak tűnni rólad a kilók.

Leadfotó: 123rf, forrás: businessinsider.com

Oldalak

Egészség
Sztárok
A 2007-ben elhunyt magyar színészkiválóság, Szakácsi Sándor nemzedéke egyik legfényesebben ragyogó csillaga volt. Merengő, önmarcangoló alkatnak tartották, akivel sokszor nehéz volt szót érteni,...
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.