Egészség

Ez a tárgy hatszor koszosabb, mint a WC-ülőke: csak úgy hemzsegnek rajta a kórokozók, mégis ritkán tisztítjuk meg

Sokan kevés szennyezettebb és baktériumokkal telibb dolgot tudnak elképzelni, mint a WC-ülőke, pedig van egy olyan, mindenki által naponta többször is használt tárgy, ami sokkal koszosabb is lehet, mint a toalett.

Te milyen gyakran törlöd át?

Gondolkodtál már azon, hogy mi lehet a legkoszosabb tárgy az otthonodban vagy a közvetlen környezetedben? A legtöbb embernek egyből a mellékhelyiség jut eszébe, ami tény, hogy hemzseg a kórokozóktól, de ezt általában gyakran alaposan ki is takarítjuk. A konyhában például a vágódeszka az, ami tele van bacikkal, de egy tanulmány szerint van még egy olyan használati tárgy a közvetlen közelünkben, amit naponta többször is a kezünkbe veszünk, és akár hatszor szennyezettebb és koszosabb lehet, mint a WC ülőkéje. Nem, nem a pénz az - galériánkból megtudhatod, miről is van szó!

Ahogyan a The Sun is írja, a vizsgálatok azt mutatták ki, hogy egy bizonyos tárgy 558 százalékkal, azaz hatszor koszosabb, mint egy átlagos WC-ülőke.
Kattints a további képekért!

A szakértők arra bíztatnak mindenkit, hogy fogyasszanak minél többet ebből a csodálatos fűszernövényből. Frissen szinte bármilyen ételt fel tudunk dobni vele!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Egészség
Sztárok
A 39 éves Cristiano Ronaldo régóta sokkolja a világot azzal, hogy elfelejtett megöregedni. Talán a rajongói által felfedezett szokása egy újabb szépségtrend eredménye vagy valami komolyabb ok állhat...
Lifestyle
Csupán egy ártalmatlan mozdulat, de a gyerek élete is múlhat rajta.
Lifestyle
Péniszekkel díszített asztal, szeretkező párok a székek karfáján. Úgy tartják, hogy Nagy Katalin cárnő szobája olyan erotikus bútorokkal volt tele, amelyek látványába ma is belepirulnánk.