Sztárok

"Szokatlan együttállás lesz, de én hiszek benne" - különleges koncertre készül Horváth Tamás

Olyannyira a szívébe zárta a Budapest Park közönségét Horváth Tamás, hogy minden alkalommal, mikor ott játszik, magára tetováltatja a dátumot. Szóval varrathatja magára hamarosan a 2024. május 17-et is, ugyanis az énekes és zenekara már a kilencedik parkos bulijukra készülnek.

Kilenc koncert, kilenc tetoválás

Szinte nincs olyan ember, aki ne ismerné idehaza a népszerű énekes-dalszerzőt, Horváth Tamást, aki immáron hosszú évek óta töretlen sikernek örvend a rajongók körében zenei munkássága miatt. A zenész-családban cseperedett Tamás már kiskora óta dédelgette álmát, hogy az ország legnagyobb színpadain csillogtathassa meg tehetségét, karrierje 2011-ben pedig be is indult, amikor elkezdett együtt dolgozni Dajka Raullal. Közös formációjuk 6 évig működött, de az énekes szólóelőadóként is remekül megállta a helyét: megnyerte a Sztárban sztár ötödik évadát, 2018-ban pedig az Euróvíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatójának döntőjéig menetelt. Horváth Tamás most kilencedik Budapest Parkos koncertjére készül, ennek kapcsán pedig interjút is adott a Femcafe.hu-nak az énekes, aki a közelgő buli mellett jövőbeli terveiről és a családjáról is szívesen beszélt.

A teljes interjút a videóra kattintva tekintheted meg:

Új lemezének fogadtatásáról, a női rapperlét mivoltáról és a siker hatásairól is kérdeztük Sisit, akivel a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján beszélgetettünk.

Leadfotó: Budapest Park / Sinco

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.