Bed&Love

14 észveszejtően élvezetes szexpóz, amit ki kell próbálnod - Rajzokkal

Ezekkel a tippekkel könnyedén vihetsz egy kis változatosságot a szexuális életetekbe.

1. Misszionárius - 2. szint

Kezdjétek a klasszikus misszionárius pózzal, majd ha bemelegedtetek, nyisd szét még jobban a lábad és kulcsold össze a fenekénél. Közben ő nyújtsa ki a felsőtestét, amennyire csak tudja. Ebben a pózban sokkal könnyebben elérhető a klitorisz, így még élvezetesebb lesz az együttlét.

2. Lábak a vállakon

Tedd a vállaira a lábaidat, ő pedig óvatosan hajoljon előre. Ebben a pózban még mélyebb a behatolás, miközben az irányítás a férfinél van. Utóbbi arra is figyeljen oda, hogy megtartson téged, nehogy leessetek az ágyról.

3. Palacsinta póz

Ebben a pózban is a vállára kell tenned a lábadat, neki pedig előre kell hajolnia, annyira, hogy a feneked már egy kicsit elemelkedjen az ágytól. Ha az intimitást még tovább szeretnétek fokozni, karolja át a hátadat és húzzon magához.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: brightside.me

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...