Sztárok

Harry fontos csatát nyert Meghannal szemben: a hercegné kiakadt, mivel férje akarata teljesült a gyerekekkel kapcsolatban

Harry és Meghan, mint sok más pár, természetesen nem mindenben ért egyet a másikkal - véleményük olykor eltérő, például a gyerekekkel, Archie-val és Lilibettel kapcsolatban is. Nemrégiben azonban Harry győzött a herceget és a hercegnőt érintő, egy igencsak fontos kérdésben, így nem Meghan akarata teljesült.

Meghan nem volt túl boldog, hogy ezúttal ő vesztett

A sussexiek két gyermeket nevelnek Amerikában, távol az Egyesült Királyságtól: Archie és Lilibet Diana a pár döntésének köszönhetően viszonylag nyugodt körülmények között cseperedhetnek, távol a kíváncsi szemektől és a reflektorfénytől, aminek minden bizonnyal Harry örül a legjobban, hiszen ő saját bőrén tapasztalta, hogy mennyire tönkreteheti a folyamatos médiafigyelem egy ember gyerekkorát. A herceg számára a családja a legfontosabb, és bármit hajlandó lenne megtenni fiáért és lányáért: az ő érdekükben Harry nemrégiben még Meghannal is szembeszállt, és bizony egy fontos csatát nyert saját felesége ellen, már ami a gyerekeket illeti...

Harry és Meghan a hírek szerint több millió dolláros szerződést kötöttek a Netflix vállalattal, így a sussexiek két új sorozaton is dolgoznak majd a médiaszolgáltatóval.
Kattints a további képekért!

A kis Lajos és Harry nagyon sok mindenben hasonlítanak egymásra, és mint kiderült, van egy közös szenvedélyük is, ami Katalinnak egyáltalán nem tetszik.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy szülötteinek egy rossz szavuk sem lehet a héten - a friss horoszkóp csupa pozitívumot ígér nekik.