Majka felesége lehúzta a férje leghíresebb dalát, még Pápai Jocinak is reagálnia kellett a dologra

Majka felesége inkább Pápai Jocira adta le a szavazatát. Igazából a Belehalok már amúgy sem első YouTube-on.

Majoros Hajnalka őszintén elmondta a véleményét

Majka továbbra is Magyarország legértékesebb celebje a Forbes magazin szerint, de ez nem is csoda. A híresség koncertjeire rögtön elkapkodják a jegyeket, a tévében pedig rengeteg nagynézettségű műsort vezet.

Közben nem könnyű, hogy a magánéletét is muszáj ápolgatnia, hogy minden rendben menjen a családjával, de ebben is az élen jár.

Majka és felesége, Majoros Hajnalka már 14 éve alkotnak egy párt. A rapper kedvese nem tagadja, hogy még most is szenvedélyes kapcsolatuk van. Viszont most előkerült egy poszt, amiben Hajnalka kicsit beleszállt a férjébe. A galériánkból kiderül, hogy miről posztolt!

Azt nem érdemes vitatni, hogy Majka egyik leghíresebb dala a Belehalok. Ez persze már elvesztette a YouTube elsőséget, mert a Tompeti és Barátai formáció Számolj velünk! című dalához készült klip letaszította a dobogó tetejéről. Viszont lájkokban továbbra is Majka vezet.
Kattints a további képekért!

Rengeteg világsztár koncertezett már Magyarországon, de hogy egy teljes műsorra lehívjanak valakit, az már más tészta.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.