Sztárok

"Sziasztok fiúk, jöttem rappelni" - interjú Sisivel, aki női rapperként robbant be a hazai hip-hop kultúrába

Új lemezének fogadtatásáról, a női rapperlét mivoltáról és a siker hatásairól is kérdeztük Sisit, akivel a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján beszélgetettünk.

"Sokkal kevesebb negatív kritikát kaptam, mint amire számítottam"

Sisi 2022 januárjában robbant be a hazai hip-hop kultúrába Yalla című első dalával, amelyet négy kislemez követett, majd az igazi áttörést 2023 hozta meg számára, amikor is megjelent első EP-je SISTEMATIK címmel, a Spotify EQUAL Hungary arcaként a Times Square-en virított az arca, de Fonogram jelölést is kapott az év felfedezettje kategóriában, és az Artisjus Junior Alkotói Díját is bezsebelte. November végén megjelent első saját lemeze, a SISTAHOOD, amelyet egy teltházas Akvárium Klubbos bulival ünnepelt és azóta sincs megállás.

A Budapest Park tizenharmadik évadának nyitó sajtótájékoztatóján kaptuk mikrofonvégre a rappert, aki gőzerővel készül az idei nyárra.

A teljes interjút a videóra kattintva tekintheted meg:

Ma a DJ és producer világsztár, Kygo bejelentette 2024-es világkörüli turnéjának észak-amerikai és európai állomásait. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér véget.

Leadfotó: Budapest Park / Sinco

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2007-ben elhunyt magyar színészkiválóság, Szakácsi Sándor nemzedéke egyik legfényesebben ragyogó csillaga volt. Merengő, önmarcangoló alkatnak tartották, akivel sokszor nehéz volt szót érteni,...
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.