Sztárok

Sötét családi titkok láttak napvilágot: borzalmas traumákat kellett átélnie Kevin Spaceynek és testvérének

Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.

Felmentették a vádak alól Kevin Spaceyt

2023 júliusában felmentették Kevin Spaceyt a szexuális vádak alól. Azzal vádolták, hogy 2004 és 2013 között négy férfit zaklatott szexuálisan. Amíg a tárgyalások folytak, szinte teljesen félbeszakadt a karrierje. Bár sokáig kérdéses volt, hogy valaha is újra látjuk-e a képernyőn, kiderült, hogy még 2021-2022-ben forgatták a Peter Five Eight-et, aminek márciusban lesz a bemutatója, amiben a főszereplő bérgyilkost fogja alakítani. Továbbá nemrég kötött vádalkut az utolsó, még húzódó perében egy kártérítési ügyben, amelyet a Kártyavárat készítő MCR cég indított ellene. A pereket az egész világ nyomon követte, amiken meglepő tények derültek ki a színészlegenda gyerekkoráról.

Kattints a galériára!

Még a 2022-es októberi tárgyalásokon mesélt arról a színész, hogy milyen borzalmas gyerekkora volt. Az apja, Thomas Geoffrey Fowler gyakran volt munkanélküli, emiatt pedig sokat tartózkodott otthon. Ráadásul állandó költözködésből állt az életük. „Apám fehér fajgyűlölő és neonáci volt” - idézi Spaceyt a Vulture. - „Ez azt jelentette, hogy a testvéreimnek és nekem meg kellett hallgatnunk apámat, amint órákon át előadásokat tartott nekünk a hitéről és az elképzeléseiről.”
Kattints a további képekért!

Tab Hunter önéletrajzában őszintén vallott arról, miken kellett keresztül mennie mássága miatt. Egy biztos: az 1950-es és 1960-as években nem volt könnyű dolga.

leadkép: Chris J Ratcliffe/gettyimages

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.