Így reagáltak a kommentelők, hogy Tóth Andi lesz az X-Faktor női mentora

Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.

A régi mentorok közül egyedül Gáspár Laci maradt meg

Az RTL legsikeresebb tehetségkutató műsora az X-Faktor 2024-es évada a megújulásról szól. Ennek első lépcsőfoka, hogy Gáspár Laci veteránként új társakat kapott, Majka, Valkusz Milán és Tóth Andi személyében.

A mentorok hatalmas lelkesedéssel várják, a közös munkát és azt is, hogy a feltörekvő zenei tehetségek útját egyengethessék.

Akárcsak Majka, Tóth Andi is a TV2-től gyalogolt át az RTL-hez. A galériánkban megmutatjuk, hogy a kommentelők miképp fogadták az érkezését!

A 2024-es X-Faktor mentorai megvannak, de a műsor közben várja a jelentkezőket, mert a győztes amellett, hogy beindíthatja zenei karrierjét, 36 millió forintot is hazavihet.
Kattints a további képekért!

Igazi sztárparádé volt a 2024-es Glamour Women of the Year díjátadó gálán, ahonnan Tóth Andi sem hiányozhatott; a fiatal tehetség a Femcafe-nak adott interjújában fél éve debütált ruhamárkájáról beszélt, illetve üzent azoknak is, akik még mindig a külseje miatt bírálják.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.