Home&Design

Eleged van a mágnesekből? Ez a dekor trükk esztétikus vintage hangulatot kölcsönöz a hűtődnek

Melyik az a része a konyhának, ahol szinte sosem foglalkozunk a dekorálással? Bizony, a hűtő. Pedig erre is számtalan kreatív variáció létezik. Mutatunk is egyet, ami nemcsak könnyen kivitelezhető, de a vintage stílus szerelmesei egyenesen imádni fogják.

Díszítsd a hűtőt

Bár a hűtőszekrények fő prioritása az élelmiszerek frissességének megőrzésében rejlik, a lakberendezés szerelmesei szeretnek játszani az eszköz külsejével, hogy az illeszkedjen az összképbe, vagy legalábbis ne rontsa le azt. Mindegy, hogy a minimalista, rozsdamentes acél típusra szavazol, vagy beruházol a vintage imádók kedvencére, a SMEG-re, a legtöbb hűtő felülete ugyanolyan letisztult és egyszínű, így üres felületet biztosít a fantáziánk kibontakoztatásához. Ha te is imádod a családod és a barátaid fényképeivel díszíteni az otthonodat, akkor ez a trükk tetszeni fog - Shelby Vanhoy, a Pretty in the Pines tartalomkészítője tökéletes megoldást kínál, hogy az összhang elegáns és ne óvodás összképet keltsen. Egy nemrégiben készült TikTok videójában osztotta meg a trükköt, lapozz a részletekért!

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.