Home&Design

Tinédzser lány egymaga újította fel a család házát - padlót fogsz az eredménytől

A saját édesanyja sem sejtette volna, hogy tinédzser lánya nemcsak segít a felújításban, de teljesen át is vállalja azt.

Kivette a részét a házimunkából

Egy lakás vagy ház felújítása rengeteg kellemetlenséggel jár, hiszen senki nem tűri jól a koszt és a rendetlenséget, ami a munkálatokat kíséri. Gyerekes családok esetében tovább bonyolítja a helyzetet a gyerkőcök elhelyezése és lefoglalása az alkotás idejére. Nos, egy 12 éves tinédzser nagyban megkönnyítette szülei helyzetét, amikor rájött, hogy kifejezetten örömét leli a felújítási munkálatokban való segítésben, így végül teljesen át is vállalta azt, családja legnagyobb örömére. A szülők eleinte szkeptikusan álltak a kérdéshez, de végül nemcsak az övék, az internetezők álla is leesett attól, mit alkotott a fiatal hölgy - csodás a kreativitása és a kivitelezése is. Mutatjuk is a galériára kattintva!

A 12 éves lány igazán maradandót alkotott, mondhatni modernizálta a család otthonát.
Kattints a további képekért!

A mahagóniba faragott rejtélyes kód felfedte azt az illusztris egyént, aki valaha a bútordarab tulajdonosa volt.

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Dwayne Johnson felesége, a 39 éves Lauren Hashian nemcsak gyönyörű, de végtelenül türelmes asszony is, hiszen képes volt kivárni, amíg híres férje rászánta magát arra, hogy feltegye neki a nagy...
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...