Fashion&Beauty

A stylistok üzentek: Ez lesz az idei fesztiválszezon legnagyobb trendje

A Coachella az Egyesült Államok egyik leghíresebb és legmenőbb fesztiválja, amelyet minden év áprilisában, két egymást követő hétvégén tartanak. A felhőtlen szórakozás és a koncertek mellett a fesztivál az önkifejezésről és a divatos összeállításokról szól.

Az idei év legnagyobb fesztiváltrendje

Az idei tavasz és nyár legmeghatározóbb trendje a vadnyugati stílus lesz. Az amerikai életérzés már átjárja az üzletek kínálatát, így végre igazi cowgirlnek érezheted magad. Ennek a klasszikusnak mondható irányzatnak aktuális vonala már modern részletekkel van fűszerezve, így a country stílust te is könnyedén beépítheted a fesztiválozós ruhatáradba. A rövid farmernadrágok és szoknyák, a kockás ingek, a rojtos bőrdzsekik és az olyan stílusos kiegészítők, mint a csatos övek, a western csizmák és a széles karimájú kalapok idén is nagy népszerűségnek örvendenek.

Ha idén te szeretnél lenni a fesztiválok stíluskirálynője, akkor kattints a galériára és mutatjuk a legdivatosabb cowgirl összeállításokat:

A hosszú farmerszoknyák idén újra divatba jöttek. Ha egy crop toppal, western csizmával és egy rojtos táskával kombinálod, igazi fesztiválozós, country szettet kreálhatsz magadnak.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy szülötteinek egy rossz szavuk sem lehet a héten - a friss horoszkóp csupa pozitívumot ígér nekik.