Fashion&Beauty

5 trendi tipp, hogyan viseld a fehér sneakeredet - Így dobhatod fel a hétköznapi összeállításaidat

Mutatjuk, hogyan viseld a fehér sneakered, hogy ne legyenek unalmasak a hétköznapi szettjeid.

Stílusos összeállítások tavaszra

A fehér sneaker már évek óta nemcsak az edzőtermekben és a futópályákon kap helyet, hanem az utcai divat egyik meghatározó darabjává is vált és a tavaszi ruhatárunk egyik legfontosabb alapkelléke. Ez a cipő nemcsak kényelmes, de rendkívül sokoldalú és könnyen kombinálható más ruhadarabokkal. Fontos azonban, hogy a sneakeredet mindig tartsd tisztán, hiszen a fehér szín könnyen látatja a koszt és a szennyeződéseket, de rendszeres tisztítással és karbantartással azonban hosszú ideig megőrizheted frissességét és időtállóságát.

Ha tavasszal is szeretnél stílusos és trendi lenni, akkor kattints a galériára, ahol mutatjuk, hogy hányféleképpen viselheted a fehér sneakeredet, hogy sose legyen unalmas a hétköznapi összeállításod:

Egy laza fehér pólóval és magas derekú farmernadrággal stílusos lesz a megjelenésed a hétköznapokon is.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: instyle.com

Bár sokan azt gondolják, hogy J.Lo minden nap vadonatúj és divatosabbnál-divatosabb ruhákat ölt magára, az énekes-színésznőnek is vannak olyan állandó szett-kombinációi, amelyeket újra és újra szívesen felvesz.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy szülötteinek egy rossz szavuk sem lehet a héten - a friss horoszkóp csupa pozitívumot ígér nekik.