Fashion&Beauty

Kapszula gardrób egy mediterrán nyaraláshoz - Ezeket viseld, ha sikkes és csinos akarsz lenni

Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.

Kényelmes és sikkes darabok minden alkalomra

Ha már megvan, hogy hova mész idén nyaralni, biztos izgatottan számolod vissza a napokat az indulásig. Egy mediterrán hely lesz az úti cél? Akkor fel kell készülnöd különféle tevékenységekre, és ilyenkor bizony a csomagolás okozza a legnagyobb fejtörést. Nem könnyű kitalálni, hogy hogyan öltözz a változó időjárási körülményekhez, beleértve az okos rétegezési lehetőségeket és a praktikus cipőket is. Legyen szó akár egy a strandolós napról, egy városi sétáról vagy egy egész napos kirándulásról, összegyűjtöttük a különböző öltözködési lehetőségeket, hogy egy tökéletes kapszula gardróbot vihess magaddal a nyaralásra.

Kattints a galériára, ahol mutatjuk, hogy milyen stílusos és kényelmes darabokra lesz szükséged az idei vakációdon:

Egy városi sétához A nyaralásod első napjain talán csak szeretnéd élvezni a látnivalókat a szállásod közelében, és ennél valami finomat. Erre a tökéletes választás egy egyszerű fehér ruha, amit könnyen felkapsz magadra és már indulhatsz is. Kombináld egy fonott szalmatáskával és egy kényelmes szandállal vagy papuccsal, hogy stílusos legyen a megjelenésed.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.