Lifestyle

Nagyon szerencsések azok, akiknek nincsenek barátai - legalábbis a tudomány szerint

Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel összejárhatnánk kávézni.

Van, mikor jobb egyedül lenni

Vitathatatlan, hogy a barátok megannyi örömöt okozhatnak, tengernyi élményt adhatnak és számos oka van annak, miért tesz csodát velünk, ha van egy-két jó barátunk. De ugyanakkor egy rossz barátság rengeteget elvehet az embertől. Ilyenek a mérgező és kihasználó barátok, akik nem felemelnek, hanem eltaposnak, összezúznak. Ahhoz, hogy kiváló testi-lelki épségnek örvendjünk, kétszer is meg kell gondolnunk, kikkel töltjük az időnket. Ám mi a helyzet olyankor, amikor éppen egyetlen barátunk sem akad? Olyankor sincs semmi gond, mivel a tudomány nagyon szerencsés helyzetnek találja azt, amikor éppen nincsenek kapcsolataid. Meg is mutatjuk, hogy miért!

Kattints a galériára!

Az egyedül töltött idő fellendítheti kreativitásodat Ha valakivel állandóan beszélő viszonyban vagy, elterelheti a gondolataidat, és akadályozhatja az új ötletek megjelenését majd azok megvalósítását. Másrészt az egyedül töltött idő lehetővé teszi a kreativitás virágzását, és fejleszti a képzeletedet.
Kattints a további képekért!

Nem mindennapi módszerek a bizalmas kapcsolatért.

leadfotó: 123rf.com, forrás: brightside.me

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.