Ezt jelenti, ha az álmodban az exeddel bújsz ágyba pajzánkodni

Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző pároddal bújtál ágyba álmodban.

Nem éppen azt, hogy vissza akarsz térni hozzá

Az álomfejtés már az ókori civilizációkban is jelen volt. A régi királyok különös figyelmet fordítottak az álmokra, mert úgy vélték, hogy azok istenek üzenetei vagy jóslatok is lehetnek.

Az álmokat néha más világokba való betekintésként is értelmezték, és úgy vélték, hogy a lélek elhagyja a testet, hogy meglátogassa az álomban látott helyeket és embereket.

Azonban mi a helyzet a modern korban a szexuális jellegű álmokkal? A galériánkban ezekre mutatunk néhány példát!

Az álomfejtés sokféle megközelítést kínál, és a pszichológusok eltérő véleményen vannak arról, hogy az álmok valódi célt szolgálnak-e, és mi lehet ez a cél. G. William Domhoff professzor szerint az egyéni álmok értelmezése „nagyon jó pszichológiai portrét adhat az egyénről”.
Kattints a további képekért!

Néhány szexuális póz erősen segíteni tud abban, hogy el tudjatok jutni a csúcsra. Mutatunk egyet, ami a szakértők szerint biztosan beválik!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Sztárok
A 2007-ben elhunyt magyar színészkiválóság, Szakácsi Sándor nemzedéke egyik legfényesebben ragyogó csillaga volt. Merengő, önmarcangoló alkatnak tartották, akivel sokszor nehéz volt szót érteni,...
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.