Lifestyle

3 csillagjegy, akikkel felejthetetlenül jó a szex - vajon Te is köztük vagy?

Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors, biztosan felejthetetlen élményben lesz részed!

Igazi lepedőakrobaták

Minden csillagjegy szülötteinek megvannak a jó és a rossz tulajdonságai. A Bak például megfontolt, de néha egy kicsit unalmas, a rák odaadó, ám olykor hisztis, a Skorpió pedig elképesztően intelligens, miközben hajlamos manipulálni másokat. Természetesen ezek az egyedi jellemzők a szexualitás terén is befolyásolják az illetőt, csillagjegyünk alapján nagyjából felvázolható, ki milyen vérmérsékletű az ágyban. Most azt a három zodiákust mutatjuk be alaposabban, akik tényleg elképesztő dolgokat művelnek, amikor a szexre kerül a sor.

Kos - III.21. - IV.20. A Kos elképesztően szenvedélyes szerető, aki képes mindenkiből kihozni a legvadabb oldalát. Igazi "falhoz váglak" típus. Imádja a különleges, nem hétköznapi pózokat és azt, ha erre a partnere is kapható. A gyengédséget sem hanyagolja el, igaz ebben nem olyan jó, mint mondjuk a Halak vagy a Rák. Szereti a kényeztetést, de ebben is az adok-kapok híve. Akinek valaha dolga volt Kossal, biztosan nem felejti el.
Kattints a további képekért!

Ezek alapján meglepően könnyebb kielégíteni a férfiak vágyait, mint azt sokan gondolták volna.

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.