Sztárok

Mérgező párkapcsolatban élt: hazugságvizsgálóra kötöttük Kulcsár Edinát - videó

Az első évad sikere után a 20 perc őszintén című műsorunk folytatódik. A korábbi évadban 6 sztárral beszélgettünk, és ezúttal is hat hírességet kötöttünk poligráfra.

A 20 perc őszintén első vendége Kulcsár Edina

Ma debütál a 20 perc őszintén második évada, amelynek első vendége Kulcsár Edina. Műsorunkban a hírességeket hazugságvizsgálóra kötjük, majd egy beszélgetés során a kielemezzük a válaszokat a sztárvendégünkkel. Az új epizódokban még Mucsi Zoltánnal, Gáspár Lacival, Oroszlán Szonjával és Szabó Simonnal is beszélgetünk.

Az elmúlt időszakban Kulcsár Edina hatalmas figyelmet kapott a médiában. Az egykori szépségkirálynő és Csuti kapcsolata véget ért, de Edina újra szerelmes lett, a magyar rapper, G.w.M rabolta el a szívét. A sztár mindeközben vállalkozását is építi, emellett nemrégiben egy dalt is kiadott, amely az Egyetlen szó címet kapta. Kulcsár Edina a 20 perc őszintén második évadjának első adásában mesél a házasságáról, az új szerelméről, a vállalkozásáról, a gyermekkoráról, és sok minden másról is 20 percben, őszintén.

Nézd meg a teljes adást itt:

A műsor támogatói: Cofidis, az online hitelek specialistája. Rossmann, az akciók hőse. FoxPost: környezettudatos csomagküldés és fogadás országszerte egyszerűen, gyorsan és kényelmesen.

Az őszinte beszélgetések és a sokszínű tartalmak támogatója a Vodafone. A műsor a Vodafone Podcast Pioneeers támogatásával készül.

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Bonaparte Napóleon halála lassú és gyötrelmes volt, és a halál oka a mai napig kérdéseket vet fel.
Fashion&Beauty
Minden évszaknak megvannak a maga elengedhetetlen ruhadarabjai, ha pedig a leghidegebb hónapokról van szó, valószínűleg mindannyiunknak a télikabátok jutnak először az eszünkbe.
Fashion&Beauty
Gyakran elfelejtjük, hogy a héj nem csupán a gyümölcs védelmét szolgálja, hanem ugyanúgy felhasználhatjuk, akár a gyümölcshúst. De pontosan mire is?