Sztárok

Huszonéves szépséggel randizik a 81 éves Al Pacino: a lány exei közt több aggastyánkorú hollywoodi legenda is van

A lesifotósok kapták lencsevégre a párost, akik vacsora után együtt távoztak egy kaliforniai étteremből. Ha igaz a bimbózó románccal kapcsolatos szóbeszéd, akkor a legendás színész egy a saját lányánál is évekkel fiatalabb nővel szűrte össze a levet.

Vén kecske is megnyalja még a sót

Sajnos már meg sem lepődünk, ha egy hetvenes-nyolcvanas éveiben járó férfi egy nála évtizedekkel fiatalabb nővel randizik, az ilyen kapcsolatok pedig egyáltalán nem mennek ritkaságszámban Hollywoodban sem. Az örök agglegénynek tartott Al Pacino is beállt a sorba. A legendás színész – akinek talán leghíresebb kapcsolata a ’70-es, ’80-as években a korban hozzá passzoló Diane Keatonnal volt – különböző kapcsolataiból összesen három gyermeke édesapja, azonban soha nem házasodott meg. Az utóbbi években Pacino is inkább a fiatalabb korosztályban keresett partnert magának. Pár éve legutóbbi exe, Meital Dohan izraeli színésznő, akivel 39 év volt köztük a korkülönbség a színész javára, azt nyilatkozta, hogy kapcsolatuk éppen azért nem működött, mert más generációkból származnak.

Most Noor Alfallah televíziós producerrel hozták hírbe, akivel egy Venice Beach-i étteremben látták őket, a vacsora után pedig együtt távoztak – adta hírül a Daily Mail. Ha igaz a szóbeszéd, és valóban romantikus kapcsolatban vannak egymással, akkor az azt jelenti, hogy a 81 éves Pacino egy nála 53 évvel fiatalabb hölgyre vetette ki a hálóját, ráadásul a 28 esztendős Alfallah négy évvel ifjabb a színész legidősebb lányánál is.

A nő azonban egyáltalán nem számít kezdőnek az ilyen párkapcsolatokban, ha lehet ilyet mondani, akkor ő tényleg gyűjti a trófeákat, már ami a szépkorú és igencsak ismert pasikat illeti. Alfallah korábban Mick Jaggerrel és Clint Eastwooddal is együtt volt, míg előbbi rocklegendával szintén 53 év, addig a világhírű színész-rendezővel már 63 év volt a köztük lévő korkülönbség. Noor korábbi nyilatkozataiban leszögezte, hogy a rosszindulatú kommentek ellenére egyik kapcsolatát sem bánja, és hogy számára „a kor csak egy szám”.

Majdnem 30 év házasság után elválnak Miley Cyrus szülei. Most a country-zenész Billy Ray Cyrus felesége, Tish nyújtotta be a válási papírokat, de ez már nem az első alkalom, hogy elindították a folyamatot. Eddig mindig sikerült kibékülniük, vajon most végleges a döntés?

Leadfotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vastag Csaba és kedvese, Evelin hivatalosan is összekötötték életüket. Az énekes már a családalapításon gondolkodik.
Sztárok
Fashion&Beauty
Ha még nem találtad meg a tökéletes, kényelmes szandált nyárra, akkor van egy szuper ajánlásunk. Bár sokan "csúnyacipőként" titulálják, mégis egy nagyon sikkes darabról van szó.