Sztárok

Több százezren voltak kíváncsiak a Femcafe első videó sorozatára: nézd vissza az epizódokat itt

Véget ért a 20 perc őszintén című vlogsorozatunk első évada, amelyet a Szeretlekmagyarország.hu-val készítettünk közösen. Olykor nevettünk, máskor elszomorodtunk, de egytől-egyig értékes perceknek lehettek a nézők a szem- és fültanúi. Voltak olyan történések, amikre mi sem számítottunk, az évad botrányokban sem volt szegény. Jövőre a második évaddal is visszatérünk, ahol ismét izgalmas arcokkal beszélget majd a Femcafe főszerkesztője, Kraszkó Zita.

20 perc őszintén

Nézd meg a sorozat első évadának legjobb pillanatait, de a cikkünkben az összes adást megtekintheted!

A műsor első vendége Scherer Péter volt, aki elmesélte, hogy még sosem volt hazugságvizsgálóra kötve. Ti tudtátok, hogy min veszett össze Kapával annyira, hogy kis híján vége lett a barátságuknak? Vagy, hogy mi a színművész legnagyobb bánata és mi volt élete legboldogabb napja, amit még stúdiónkban is megkönnyezett? Kraszkó Zita műsorvezető - a Femcafe főszerkesztője - a legbensőségesebb kérdéseket sem félt feltenni.​

Dér Heni állítása szerint sok mindent megértett, amióta anyuka lett és nem szereti, ha valamelyik pályatársa tehetség nélkül ér el sikereket. Az énekesnő rengeteg dolgot elárult gyermekkoráról is.

Tóth Andi énekesnő vulgáris beszólásai és videói már sokszor kiverték a biztosítékot, de a nagyinterjúból az is kiderül, miért lett ennyire szókimondó az Erdélyből induló lány, ahol családjában mindennaposak voltak a szóváltások sőt az sem volt ritka, hogy édesapja megverte. Ez némiképp választ ad arra, miért reagál másképp a hazugságvizsgáló kérdéseire, mint más vendég.

Szabó Győző Nyírbátorból indult, még magázta a szüleit, most pedig a képzőművészet és a színészet után kalandos utat bejárva film készült élete sötét szakaszáról. A színész a szerepe szerint az ügyeletes rosszfiú, de a műsorból kiderül az is, hogy nem is akar jó fiút játszani. Győző hozza a formáját, nem kertel. Az életéből pedig olyan sötét részleteket is megtudhatunk, amik még a Toxikoma című filmbe se kerültek bele.

„Magányos voltam és azt láttam, hogy egyik napról a másikra változik az emberek viszonya hozzám. Minden nap 10 000 új csinos lány leszáll a repülőről Los Angelesben és lehet, hogy az első évben még én voltam érdekes, de a másodikban már kevésbé”... „aztán láttam, hogy mit csinálnak valójában ezek a lányok és nem akartam a sorsukra jutni.” - Hogy mi történik a hollywoodi filmiparban, valójában milyen színésznőnek tartja magát Osvárt Andrea és még sok minden más is kiderült a 20 perc őszintén ötödik adásából.

Jól van a bőrében és már azt is tudja, miért nem érzi jól magát bizonyos helyzetekben. Minderről, szerelme elvesztéséről, az újra megtalált boldogságról, az anyaság új dimenzióiról és a babavárásról is mesél Lovas Rozi a 20 perc őszintén évadzáró, hatodik adásában.

A műsor támogatója a Rossman és a Cofidis, koprodukciós partnere a Vodafone, melynek Videóklub szolgáltatásában szintén elérhetőek az epizódok.

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.
Lifestyle
A holdvíz egy különleges elixír, ami a spirituális lelkek szerint távol tartja a rossz energiákat, megtisztítja a lelket és kitartóbbá varázsol. Kipróbálnád? Mutatjuk a rém egyszerű receptet.
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.