Végre megmutatta gömbölyödő pocakját az Oscar-díjas színésznő - Fotó

Hamarosan édesanya lesz a Winter's Bone és az Éhezők viadala Oscar-díjas színésznője, Jennifer Lawrence, aki az utóbbi időben mintha kevesebbet szerepelne a reflektorfényen - talán épp kismamasága miatt. Most viszont vadonatúj fényképeken csodálható meg gömbölyödő pocakja, sőt egy divatmagazin címlapján is pózolt.

A szemünk előtt érett sokoldalú színésznővé

Nemsokára édesanyává válik Jennifer Lawrence Oscar-díjas amerikai színésznő, aki több mint tíz évvel ezelőtt, szinte még gyerekfejjel robbant be az amerikai filmgyártás mainstreamjébe, méghozzá a Winter's Bone - A hallgatás törvénye című társadalmi drámával. Alakításáért rögtön Oscar-díjra is jelölték, és bár abban az esztendőben nem nála landolt a szobrocska (ugyanis a Black Swan című thriller főszereplője, Natalie Portman verhetetlennek bizonyult), 2013-ban azt is elhódította, mégpedig a Silver Linings Playbook (Napos oldal) egyik főszerepéért kapta meg a kitüntetést. Lawrence az elmúlt bő tíz évben rengetegszer bizonyította, hogy korántsem az az egynyári sztárocska, aki képtelen legalább két sikerfilmet kiizzadni magából: az Amerikai botrány, a Joy vagy épp Darren Aronofsky Anyám! című szerzői mozija mind-mind világosan jelezték, hogy Lawrence az évek alatt magabiztos, ezerárnyalatú színésznővé érett - még akkor is, ha néha olyan, a művészi képességeket kevéssé megdolgoztató blockbusterekre is rábólintott, mint az X-Men: Az elsők és folytatásai vagy az Éhezők viadala-filmfolyam.

Fotó: Profimedia - Red Dot

Megdöbbentően gyorsan telik az idő: a Winter's Bone sikere 2010-ben érte az akkor még szinte kamaszkorú színésznőt, most pedig már az anyaság kapujába érkezett. A híresség férjével, Cooke Maroney-val örvendhet a gyermekáldásnak. 2018 óta alkotnak egy párt, egy évvel később, 2019-ben pedig az életüket is összekötötték. Lawrence várandósságával pedig végre tényleg beteljesedett a boldogságuk.

A színésznőt nem sűrűn láthattuk mostanában, pár nappal ezelőtt azonban hatalmas terhespocakkal kapták lencsevégre a paparazzók, íme:

Fotó: Profimedia - Red Dot

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2