Sztárok

Műtétek sorozatán van túl Bródy János – Az énekes először beszélt súlyos betegségéről

Eddig csak sejtelmesen „nyilatkozott” betegségéről Bródy János, riasztó fotókat osztott meg egészségi állapotáról a közösségi oldalán. Pénteki születésnapján árulta el, hogy milyen betegségben szenved.

Kórházba került

Februárban a Femcafe.hu-n is írtunk róla, hogy Bródy János egy olyan fotót tett közzé magáról, amelyen az látszik, hogy kórházban fekszik és a fél arca be van kötözve. Később a közösségi oldalára kirakott egy újabb képet, amihez annyit írt, hogy „alakulok”, de az okokról egészen eddig nem árult el semmit. A menedzsere is csak annyit mondott, hogy egy kellemetlen orrműtéten esett át a zenész, akin több beavatkozást kellett elvégezni, és előreláthatólag elhúzódó gyógyulás előtt áll.

Bródy János pénteken ünnepelte a 76. születésnapját, ebből az alkalomból pedig a saját szerzeményei feldolgozásait tartalmazó lemezzel lepték meg a barátai egy pesti kávézóban – írta meg a hvg.hu. A meglepetésalbumot zenakara gitárosa, Kirschner Péter hozta össze neki, a dalokat elsősorban a magyar underground zenei életből ismert előadók, többek között a Vad Fruttik, az MP Sziámi AndFriends, az Esti Kornél, Másik János, de egy-egy számot elénekelt Palya Bea, valamint Jávori Fegya és Szinetár Dóra is közösen. Összesen 17 dalt tartalmaz a lemez, amit a streamingfelületeken bárki meghallgathat.

Ezen az eseményen beszélt először betegsége részleteiről a dalszerző-énekes.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vastag Csaba és kedvese, Evelin hivatalosan is összekötötték életüket. Az énekes már a családalapításon gondolkodik.
Sztárok
Fashion&Beauty
Ha még nem találtad meg a tökéletes, kényelmes szandált nyárra, akkor van egy szuper ajánlásunk. Bár sokan "csúnyacipőként" titulálják, mégis egy nagyon sikkes darabról van szó.